Móda ženy

Zvodná a dostupná bielizeň

DÁMSKA SPODNÁ BIELIZEŇ A PYŽAMÁ OD JEMNEJ ČIPKY AŽ PO MÄKKÚ BAVLNU. NECH UŽ SÚ VAŠE PREFERENCIE AKÉKOĽVEK, V SINSAY URČITE NÁJDETE TO, ČO HĽADÁTE! VYUŽITE VALENTÍNSKE OBDOBIE NA DOPLNENIE SVOJHO ŠATNÍKA O NOVÚ SPODNÚ BIELIZEŇ A PYŽAMÁ.

Milovníčky čipkovanej spodnej bielizne nájdu v predajni Sinsay mnoho jedinečných modelov, ako sú napríklad mäkké a pohodlné podprsenky v béžovo-ružovej alebo čiernej farbe, doplnené o nohavičky. Čipkované push-upky alebo braletky možno kombinovať s nohavičkami typu hipster. Dávate prednosť športovým podprsenkám? Výborne, pretože v Sinsay ich nájdete. Vieme, aké dôležité je byť v pohodlí, preto máme aj nohavičky vo veľkých baleniach, vďaka ktorým pocítite energiu lásky nielen vo februári. Vytvorte si vlastnú súpravu v tvare srdca a siahnite aj po kolekcii pohodlných ponožiek.

Dobré pyžamo neznamená len dobrý spánok, ale aj príjemne strávený večer doma. Túto sezónu ponúka Sinsay súpravy s dlhými a krátkymi rukávmi a župany, napr. napríklad: pohodlné pyžamo s legínami s vhodným mäkkým županom, čierne alebo kvetinové pyžamo zo saténovej tkaniny, ku ktorému môžete pridať saténový župan, alebo ľahké bavlnené pyžamo z mierne vaflovej tkaniny, ľahké a vzdušné. Výber je veľký – odporúčame a vy sa rozhodnite, čo potrebujete.

Ďalšie inšpirácie na spodnú bielizeň na Valentína a po ňom nájdete vo vybraných predajniach, na sinsay.com a v aplikácii.