Móda ženy

VYBERTE SI KABELKU NA JAR

Kabeliek nie je nikdy dosť. Niet sa však čo čudovať – dáme do nich všetko, čo potrebujeme mať so sebou. Sú tak s nami celý deň. V dnešnej dobe je na trhu veľké množstvo typov a tvarov… Každá si tak vyberie takú, ktorá bude dokonale vyhovovať, a to po praktickej i trendy stránke.

 

marksandspencer_982011626333011-scr

marksandspencer_98201281175519-scr

 

Široký výber kabeliek prichádza v kolekcii Marks & Spencer jar/leto 2015. Nosí sa koža, klasické i extravagantné kúsky s atypickým tvarom, neutrálne odtiene, výrazné farby i nežné pastely. V móde na jar je v kurze aj hadia koža a kvetinová potlač.

VEĽKÉ SHOPPER KABELKY

Po veľkej taške siahnete, keď budete mať náročný deň. Pohodlne do nej odložíte okrem mobilu, kľúčov, peňaženky, diáru i dokumenty na úrad. Vojde sa tam bez problému i kozmetická taška, občerstvenie, fľaša s vodou i baleríny pre prípad núdze, keď vás budú bolieť nohy z podpätkov.

Kabelka s hnedym uchem 1499 Kc-scr Zelena kabelka M&S Collection 1499 Kc-scr

AKTOVKY

Kabelky inšpirované oxfordskou študentskou módou nevyjdú z módy snáď nikdy. Hodia sa k šatám do práce i na prechádzku v parku. Ich praktický popruh cez rameno je nedoceniteľný. Omrzela vás už klasická hnedá a čierna verzia? Zvoľte počas jari aktovku v pastelových farbách. Žltá alebo tyrkysová rozžiari každý outfit.

Modra aktovka Limited Edition 1099 Kc-scr Telova aktovka Indigo 1299 Kc-scr Zluta taska 1699 Kc-scr

LISTOVÉ KABELKY

Tie sú neodmysliteľnou základnou výbavou každej ženy. Sú vhodné na akúkoľvek slávnostnú príležitosť a niektoré využijete i cez deň. Skúste si tentokrát zobrať so sebou len to najnutnejšie a doplňte svoj denný outfit maxi listovou kabelkou v svetlých farbách.

Modro-bile psanicko M&S Collection 1499 Kc-scr Psanicko mix barev Autograph 3199 Kc-scr Zlute psanicko Limited Edition 1099 Kc-scr

MESSENGER BAGS

Kabelka messenger bag sa nosí krížom cez rameno. Je skvelá na rande, výlet i koncert. Výborne sa hodí k bohémskemu štýlu.

Cerny messenger Autograph 3699 Kc-scr Hnedy messenger Indigo 1099 Kc-scr Modry messenger 1499 Kc-scr

NIEČO EXTRA

Musí byť kabelka hranatá? Nemusí! Milovníčky výrazných kúskov si zamilujú okrúhle verzie, tvar srdca i komixové oko. Hrajte sa…

Kabelka oko Limited Edition 1099 Kc-scr Kabelka srdce Limited Edition 1099 Kc-scr Kulata kabelka Limited Edition 1099 Kc-scr