Móda ženy

Spolupráca, ktorá oslavuje 50. výročie obľúbenej žltej ikony

Vytváranie módy, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári, vyžaruje radosť zo života: to bol vždy cieľ značky Desigual. Preto je spolupráca Desigual a Smiley taká organická, prírodná a letná.

Kapsulová kolekcia Desigual & Smiley na leto 2022 pozostáva z dvadsiatich kusov, pričom Smiley sa odvážne objavuje na bielom alebo čiernom pozadí. Je aplikovaný tisíckami rôznych spôsobov na širokú škálu vzorov: šaty, tričká, šortky, plavky, bikiny, uteráky, tenisky, žabky, tašky, ruksaky, kabelky a dokonca aj unisex košeľu.

Výnimočným kúskom z kolekcie sú krátke biele šaty, vyrobené z mäkkej rebrovanej látky vyrobenej z udržateľných vlákien. Majú bočné výstrihy a nastaviteľné naberanie, aby lepšie priliehali. Potlač zobrazuje ikonického žltého smajlíka spolu s rôznymi posolstvami sebalásky, čo je charakteristický znak Desigual. Tento dizajn, rovnako ako takmer celá kolekcia, je ako stvorený na leto do mesta, no rovnako dobre sa hodí aj na pláž.

Oslava výročia

Ikona – Smiley v roku 2022 oslavuje 50. výročie vzniku. Žltý úsmev, nadčasové synonymum optimizmu, sa perfektne hodí k radostnému dizajnu značky Desigual.

O spoločnosti Desigual

Desigual je medzinárodná módna značka, ktorá bola založená v Barcelone v roku 1984. Je známa individualitou a jedinečným charakterom svojich výtvorov, ktorých cieľom je priniesť pozitivitu a autentickosť tisícom ľudí, ktorí chcú vyjadriť tú najlepšiu verziu samých seba. Spoločnosť v súčasnosti zamestnáva viac ako 2 700 zamestnancov a je prítomná v 109 krajinách prostredníctvom 10 predajných kanálov, 408 monobrandových predajní a 6 kategórií produktov: Žena, Muž, Deti, Doplnky, Obuv a Šport.

O značky Smiley

Značka Smiley bola vytvorená v roku 1972 francúzskym novinárom Franklinom Loufranim a stala sa jednou z najdôležitejších ikon v grafickom dizajne, ktorá spája ľudí prostredníctvom kreatívneho posolstva, ktoré šíri pozitivitu. O 50 rokov neskôr je The Smiley Company jedným z popredných svetových firiem.