Móda ženy

Jarná elegancia

JARNO-LETNÁ SEZÓNA PRAJE RÔZNYM ŠPECIÁLNYM PODUJATIAM. OBJAVTE KOLEKCIU NA „ELEGANTNÉ VYCHÁDZKY“ A NÁJDITE JEDINEČNÉ ŠTÝLY, KTORÉ VYUŽIJETE NA MNOHÝCH OSLAVÁCH. ROZHODNITE SA PRE OČARUJÚCI A POHODLNÝ VZHĽAD, KTORÝ SI MÔŽETE KÚPIŤ ZA OBĽÚBENÉ SUPER CENY.

Kolekcia je ideálnym riešením, ak hľadáte oblečenie na dôležitú rodinnú oslavu. Klasickým a osvedčeným riešením budú šaty. Môžete si vybrať z rôznych modelov s kvetinovým vzorom aj bez potlače. V chladnejších dňoch sa ako rozhodujúce ukážu dvojradové a jednoradové saká, ktoré sú k dispozícii v mnohých farebných variantoch. 

Kolekcia zahŕňa nielen jedinečné šaty, ale aj elegantné široké nohavice alebo klasické cigaretové nohavice, ktoré môžete kombinovať so vzdušnými blúzkami. Alternatívou ku nohaviciam sú plisované sukne, ktoré môžete skombinovať s košeľou alebo klasickým body a vytvoriť tak módny a zároveň elegantný outfit. 

Nová kolekcia obsahuje aj doplnky, ktoré doplnia vaše outfity. Nájdete tu spoľahlivé lodičky, sandále na podpätku a žabky na podpätku, ktoré sú k dispozícii v mnohých farbách. Na svoje si prídu aj priaznivci topánok s plochou podrážkou! Kolekcia zahŕňa pohodlné balerínky a mokasíny. Vášmu vzhľadu dodajú nádych noblesy a zároveň zabezpečia pohodlie po celý čas.

Viac módnej inšpirácie nájdete vo vybraných predajniach Sinsay, na stránke sinsay.com a v aplikácii.