Móda deti Móda muži Móda ženy

Prišla jar!

DÁMSKA SPODNÁ BIELIZEŇ A PYŽAMÁ OD JEMNEJ ČIPKY AŽ PO MÄKKÚ BAVLNU. NECH UŽ JE ČAS PRIPRAVIŤ SI ŠATNÍK NA JAR! POZRITE SA, ČO NA VÁS ČAKÁ V SINSAY, A VSTÚPTE DO NOVEJ SEZÓNY ŠTÝLOVO. KLASICKÉ TRENČKOTY, DŽÍNSOVÉ KOMPLETNÉ OUTFITY A ODĽAHČENÉ ŠTÝLY SÚ ESENCIOU SEZÓNY. ZISTITE, ČO JE NOVÉ TÚTO JAR, A OBJAVTE DOKONALÚ MÓDU PRE CELÚ RODINU.

Či už hľadáte oblečenie do práce, na prechádzku s deťmi alebo na stretnutie s priateľmi, Sinsay má dokonalé oblečenie na každú príležitosť. Na jar nesmie vo vašom šatníku chýbať klasický trenčkot, ktorý sa hodí k elegantným aj ležérnym outfitom. Ďalšou alternatívou je bunda ramones, ktorá je skutočným must-have jarných štýlov. Zlaďte ju s teniskami alebo ľahkými čižmami a užite si každý deň v pohodlí. Džínsovina je na jar nevyhnutnosťou! Túto sezónu kraľujú džínsy, od úzkych až po modely so širokými nohavicami, ako aj voľné katany a sukne. Sú vyrobené z bavlny a dobre sa osvedčia aj počas aktívnych dní. Hľadáte elegantný štýl? Pozrite si saká a nohavice, ktoré spolu vytvoria dokonalý sebavedomý pracovný outfit.

Pánska kolekcia Sinsay je tiež plná nadčasových strihov, ktoré budú kraľovať tejto sezóne. Nenechajte si ujsť bomber bundy, ktoré už niekoľko rokov patria medzi top pánske modely. Výborne sa kombinujú s bavlnenými tričkami, ktoré sú praktickým riešením každého outfitu. Nezabudnite na košele, s ktorými vytvoríte dokonalý vzhľad na dôležité stretnutia v práci alebo na rande. Na jar sú pravidlom džínsy, ktoré by vo vašom outfite nemali chýbať. Joggers? Pravidelné? Slim? U Sinsay nájdete všetky najnovšie štýly! Pokiaľ ide o obuv, vyberte si spoľahlivé tenisky, ktoré vám zaručia trendy vzhľad a pohodlnú chôdzu. Nebojte sa vyskúšať nové stylingové nápady a vytvoriť si vlastnú definíciu módy.

Veľmi dobre vieme, ako veľmi sa deti tešia na jarné slniečko, preto sme pre ne pripravili štýly, v ktorých budú pripravené na zábavu. Nová kolekcia obsahuje pohodlné bavlnené džínsy a spoľahlivé tenisky, ktoré sú ideálne do školy alebo na ihrisko. Na dievčatá čakajú šaty s kvetinovým vzorom v mnohých rôznych farbách. Chlapcov potešia mäkké mikiny a tepláky, v ktorých sa zábava nikdy neskončí. Nezabudnite ani na kolekcie s ich obľúbenými postavičkami, ktoré im budú robiť spoločnosť po celý deň.

V Sinsay môžete vytvoriť jarné oblečenie pre celú rodinu, ale to nie je všetko! Nezabudnite navštíviť našu sekciu bytových dekorácií a doplnkov, kde tiež nájdete jedinečné jarné kúsky!

Viac inšpirácie a kompletnú jarnú ponuku nájdete na stránke sinsay.com a v aplikácii.