Móda muži Móda ženy

Prémiová jarná móda

Základ každého šatníka? Áno, ale upravený. Vyrobený z ľahkých materiálov, v trochu avantgardnejšom strihu, plný prekvapivých dizajnových riešení, ale stále založený na klasike. V súlade s ekologickým trendom. Predstavujeme novú kapsulovú kolekciu Reserved Premium – pripravenú pre každého, kto oceňuje nadčasové strihy vo svojom každodennom oblečení.

Po úspechu jesennej kapsulovej kolekcie Premium, Reserved predstavuje jarnú edíciu Premium. S novou sezónou sa línia rozjasní a stáva sviežejšou, získava ľahkosť v strihoch aj farebnej palete. Univerzálne čierne, biele a béžové odtiene sú sprevádzané jasnou modrou, vybielenou zelenou a odtieňom čínskej ružovej. Namiesto vzorov máme rôzne textúry materiálov: jemné pletené pruhy, lesklý satén alebo pololesklé oblekové látky. Interpretácia klasiky v Reserved nie je nikdy nudná. Prekvapujúce sú diagonálne viazané biele košeľové šaty, vysoké rozparky na predĺžených vestách, oversize béžový oblek a pletené prvky, ideálne na vrstvenie viacerými spôsobmi.

Leitmotív kolekcie doplnkov je komfort a geometria. Rovné sandále, topánky z perforovanej kože, ľahké náušnice ( s mramorovou štruktúrou alebo veľké priehľadné obruče) a praktické tašky z ľahkého semišu slúžia úžitkovej funkcii. Avšak vďaka svojim pôvodným tvarom tvoria kompletný celok, ktorý odkazuje na súčasnú módu.

Pánska časť kolekcie Reserved Premium kombinuje dva trendy: casual a športové. Na jednej strane máme klasický béžový trenčkot, vhodné košele a chino nohavice. Na druhej strane: polo-košele, bundy s kapucňou a ľahké pletené mikiny. Hra s proporciami je viditeľná: malé goliere, skrátená línia kabátu alebo úzka bunda zdôrazňujú siluetu a dodávajú moderný vzhľad.

Materiály použité v modeloch Reserved Premium hrajú dôležitú úlohu: organická bavlna, polyester z recyklovaných plastových fliaš a Tencel ™. Novinkou je EcoVero ™ certifikovaná organická viskóza. Je k dispozícii v saténovej verzii a v kombinácii s ľanom. Vracajú sa materiály ako merino vlna v svetroch, zmes vlny a kašmíru v oblekoch a bavlna Pima v tričkách. Reserved Premium nie je len o univerzálnych strihoch, ale aj o kvalite, ktorá vám umožní užiť si oblečenie dlhšie.