Móda ženy

MOHITO predstavuje kolekciu Rosy Rendez-vous

V kolekcii MOHITO Rosy Rendez-vous je ruža stredobodom pozornosti ako symbol zmyselnosti a sily. Táto jedinečná kolekcia spája klasickú ženskosť s modernými akcentmi a ponúka elegantné a štýlové možnosti.

Motív ruží sa objavuje na odevoch ako celoplošná potlač. Vyzerá obzvlášť úchvatne na padavých maxi šatách so sexi bočným rozparkom alebo na mini šatách. Tento klasický vzor malých ruží je ideálny aj na bežné nosenie, ako napríklad halter top, ktorý krásne odhaľuje slnkom pobozkané ramená. Motív sa objavuje aj na šatke – doplnku, ktorý dodá každému vzhľadu jemný nádych elegancie!

Kolekcia obsahuje aj veľmi moderné 3-D detaily. Červený top bez ramienok s veľkou,trojrozmernou ružou vpredu definuje mimoriadne trendy vzhľad! Rovnako veľkolepé sú vysoké podpätky s ružou na špičke, dostupné v dvoch farbách: nahá a červená. Choker s ružou navyše dodá zmyselný šmrnc každému outfitu.

Farebná paleta kolekcie obsahuje žiarivú červenú a odtiene bielej, ktoré dokonale dopĺňa tmavý denim. Intenzívne červený top alebo chrumkavú bielu blúzku ľahko zladíte s námorníckymi širokými nohavicami s ozdobnými gombíkmi alebo námorníckou plisovanou minisukňou. V rovnakej farbe sú aj úzke džínsové šaty, ktoré krásne zvýraznia poprsie.

Kolekciu dopĺňajú šperky – náhrdelník a náušnice z trblietavých kryštálov. Tieto kúsky dodávajú outfitom obzvlášť elegantný nádych.

Objavte nadčasovú krásu, typickú pre ružu, v ženských outfitoch Rosy Rendez-vous. Kolekcia je dostupná v predajniach MOHITO, ako aj na mohito.com.