Móda ženy

Doprajte si na jeseň prémiovú kvalitu oblečenia

Prémiová kapsulová kolekcia Mohito, ktorá prichádza v najbližších dňoch do predajní, je postavená na trendových kombináciách farieb a klasických strihoch. Všetko s použitím vysoko kvalitných prémiových materiálov.

Jeseň nemusí byť šedá a smutná. Stačí si vybrať kabát v originálnej farbe alebo výraznejšie doplnky a oživiť tak celkový styling. Súčasťou prémiovej kolekcie Mohito sú hlavne zaujímavé a teplé kabáty. Vyrobené sú zo zmesi s 50% obsahom vlny, a tak dokonale zahrejú počas studených dní. Zaujmú aj nekonvenčnými detailami, a to napríklad odnímateľnou umelou kožušinou na vreckách. Veľmi rýchlo ho tak premeníte na iný. Ďalšie z kabátov prichádzajú s klasickým dizajnom a ručne šitými prvkami.

Jeseň patrí aj svetrom. Tie v prémiovej kolekcii Mohito sú vyrobené z vlákien s obsahom vlny a majú výraznú štruktúru. Ich farby vychádzajú z trendov súčasnej sezóny a sú navrhnuté tak, že môžu tvoriť základ jesenného stylingu. Perfektne sa hodia k elegantným nohaviciam alebo širokej plisovanej sukni.

Jesennú paletu farieb v prémiovej kolekcii Mohito tvorí tmavá červená, oranžová, hnedá, šedá i nadčasová čierna.

Prémiová kolekcia Mohito bude k dispozícii v obchodoch a online na mohito.com od 17. októbra 2018.