Móda ženy

Kate Moss v hlavnej úlohe kampane Reserved jeseň/zima 17

Značka RESERVED dnes ohlasuje uvedenie svojej globálnej kampane na jeseň/ zimu 2017 so supermodelkou Kate Moss.

Kampaň značky oslavuje Kate ako módnu ikonu, ktorou aj je. Od začiatku bolo kreatívne smerovanie kampane podriadené jej požiadavkám pri vytváraní finálneho vzhľadu.

Začalo to jednoduchou otázkou pre Kate: Keď vstúpiš do obchodu RESERVED, aké oblečenie si vyberieš? Ukáž nám svoj štýl. A výsledok? Rebelský, casual a sexy.  Kombinovala napríklad pohodlnú čiernu koženú bundu s golierom z umelej kožušiny prehodeným cez čipkované prádlo. Štýl Kate Moss je originálny, ikonický, pravdivý… To je presne to, čo ponúka značka RESERVED. Je to možnosť vytvoriť si individuálny príbeh. Túto sezónu je to príbeh Kate Moss.

Kampaň, ktorú v Londýne nafotil známy fotograf Daniel Jackson, má za cieľ priniesť identitu značky RESERVED do života takým spôsobom, ktorý osloví zákazníkov kombináciou kultového londýnskeho vzhľadu Kate Moss a zábavnej, módnej estetiky RESERVED.

„Pre nás bolo dôležité vykresliť osobný, súkromný a autentický postoj Kate na jednotlivých fotografiách – to je to, čo značka RESERVED stelesňuje, tak štýl, ako aj individualitu nositeľa,” hovorí Monika Kaplan, globálna marketingová riaditeľka značky.

Značka RESERVED, ktorá je súčasťou skupiny LPP – jednej z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich odevných spoločností v Európe, otvorí svoj prvý obchod vo Veľkej Británii, a to na Oxford Street 252, dňa 6. septembra 2017.