Móda deti Móda muži Móda ženy

Módna jesenná výbava pre celú rodinu

Pripravte svoju rodinu na chladnejšie dni. Všetko potrebné pre novú sezónu nájdete vSinsay. Teplé bundy, kabáty, alebo niečo elegantnejšie? Siahnite po nových módnych hitoch tejto jesene.

Na ceste do práce, na nákupy alebo na víkendovú prechádzku – so Sinsay sa môžete cítiť štýlovo v každej situácii. Vyberte si klasické jesenné strihy: motorkárska bunda, teplý kabát alebo trenčkot a pohodlné členkové topánky, ktoré by nemali chýbať v každom šatníku. Na chladnejšie dni si môžete vybrať mäkký sveter a džínsy a ak milujete športové trendy, určite nájdete perfektnú mikinu a prešívanú vestu.

Aj pánska kolekcia Sinsay je plná nadčasových strihov. Už niekoľko sezón sú bombery z rôznych materiálov prvou voľbou pri tvorbe mestského stylingu. Hľadáte niečo viac? Žiaden problém! Existuje mnoho ďalších modelov búnd, ktoré ľahko skombinujete s košeľami, džínsami a teniskami. Kombinujte a mixujte rôzne prvky kolekcie a objavte.

Všetci malí hrdinovia jesenných rodinných výletov si zamilujú farebné oblečenie a doplnky navrhnuté s ohľadom na ne. Krásne šaty košele a nepremokavé topánky sú dokonalou kombináciou pre každé dievča. Chlapcom sa určite budú páčiť nohavice ktoré neobmedzujú v pohybe napríklad cargo strih teplákové súpravy alebo tričká s vtipnou potlačou.

V Sinsay pripravíte šatník celej rodiny na novú sezónu, no to nie je všetko! Určite navštívte sekciu s bytovými dekoráciami a doplnkami – nájdete tam aj skvelé jesenné novinky!