Móda ženy

Jarný vintage štýl

KAŽDODENNÁ KLASIKA ÚPLNE NOVÝM SPÔSOBOM! OBJAVTE KOLEKCIU „VINTAGE INSPIRATIONS“, KTORÁ VRHÁ NOVÉ SVETLO NA TRENDY SPRED NIEKOĽKÝCH SEZÓN. PRE POHODLNÝ A OČARUJÚCI VZHĽAD, KTORÝ JE IDEÁLNY DO PRÁCE ALEBO NA STRETNUTIE S PRIATEĽMI. OBJAVTE CELÚ KOLEKCIU A VSTÚPTE DO NOVEJ SEZÓNY ŠTÝLOVO.

Kolekcia „Vintage Inspirations“ je nadčasová klasika inšpirovaná pouličným štýlom. Zameriava sa na bomber bundy, ako aj trenčkoty, ktoré sa hodia k mnohým jarným outfitom. Jarným must-have sú aj ramones bundy, ktoré dokonale ladia s vintage klasikou. Ďalším nepostrádateľným prvkom tejto kolekcie sú nohavice wilde leg, ktoré kraľujú už niekoľko sezón. Na svoje si prídu aj fanúšičky sukní, keďže do módy sa vrátili midi a maxi modely.

Ak si chcete vytvoriť nadčasovú jarnú kapsulu, kolekcia „Vintage Inspirations“ je ideálnou voľbou. Nájdete v nej výrobky z denimu a imitácie kože. Farebná schéma kolekcie je založená na klasických farbách: béžovej, hnedej, čiernej, khaki zelenej a denimovo modrej.

Nezabudnite na doplnky – kolekcii vládnu malé kabelky, ktoré dokonale doplnia každý styling. Vrcholom ponuky budú modely v štýle tote a z džínsovej látky. Doplňte ich športovou obuvou s hrubou podrážkou, ktorá podčiarkne váš štýl a zabezpečí celodenné pohodlie.

Viac módnych inšpirácií nájdete v kamenných predajniach, na stránke sinsay.com a v aplikácii.