Móda ženy

Zlatá módna jeseň

Medzi bezstarostným letom a treskúcou zimou ukazuje móda svoju elegantnú tvár. Kolekcia Golden Autumn značky Mohito je kvintesenciou mestského štýlu a je ako stvorená na prechodné obdobie medzi sezónami. Dá sa navyše nosiť od rána do večera. Poteší premyslenou formou, výraznými farbami a efektnými akcentmi. 

Základom sú kontrasty, ktoré vyzdvihujú charakter kolekcie. Je tu vidieť majstrovskú krajčírsku prácu i vplyv pánskej módy, no nechýbajú vyslovene ženské detaily. Blúzky alebo šaty z ľahkých látok jemne objímu telo a veľkolepá mašľa pri krku alebo zapínanie na chrbte vytvorí wau efekt!

Mohito tiež experimentuje s rôznymi dĺžkami. Krátka sukňa odhaľujúca nohy sa dá úspešne skombinovať s „uzavretou“ blúzkou s dlhým rukávom. Pohodlný styling s oversized svetrovými šatami sa zase stane zmyselným v spojení s ultra vysokými topánkami na vysokom opätku.

Na kolekcii najviac zaujme farebný odkaz na zlatú jeseň. Farebná paleta obsahuje žiarivé, optimistické farby – žltú, oranžovú a slivkovú. Tieto teplé, nasýtené akcenty dopĺňa neutrálna paleta sivej i sivobielej. Okrem toho je tu množstvo textúr príjemných na dotyk a sofistikované potlače, ako sú klasické káro.

Mohito ukazuje, že na jeseň sa oplatí staviť na pragmatický styling, v ktorom ale zároveň môžete vyzerať fenomenálne a sexi!