Móda muži Móda ženy

Zamilujte si opäť džínsy. Na jeseň hrá hlavnú úlohu denim

Značka House má niečo špeciálne pre fanúšikov denimu. Jeseň je v znamení osvieženia tohto nadčasového materiálu. Okrem mnohých strihov a štýlov ponúka široké spektrum farieb a textúr. Paleta odtieňov nie je obmedzená len na klasickú tmavomodrú.

Denim nie sú len nohavice. V kurze bude celkový denim look. Značka prináša džínsové sukne s vysokým pásom, ktoré sa super kombinujú napríklad oversized bundami a jednoduchými tričkami. V novej kolekcii pre mužov sa opäť objaví klasika. V hre je návrat do zlatej éry denimu, a to do 90. rokov. Pánska móda však nie je obmedzená na klasiku. Hitom je strih Jogger Slim.

V House nájde každý dokonalý strih nohavíc pre seba. Okrem nadčasových Skinny alebo High Waits, sú v ponuke aj: Jogger, Girlfriend a úplne osviežené džínsy Mom. Denimové nohavice sa ideálne kombinujú s basic kúskami, a to napríklad s bielym tričkom, voľným svetrom išportovými teniskami.

Kolekcia je doplnená kampaňou, ktorá zdôrazňuje pohodlie, jednoduchosť a praktickosť džínsoviny. Minimalizmus je jednoducho v kurze a na jeseň začína denimom.