Móda deti Móda muži Móda ženy

Vianočný outfit? Grinch!

JE ČAS OPÄŤ STRETNÚŤ GRINCHA. TEN KAŽDÝ ROK ZABAVÍ CELÉ RODINY. VÁŠ DECEMBER SI PRETO MÔŽETE UROBIŤ EŠTE ZELENŠÍM. MÓDNY VIANOČNÝ OUTFIT – TO JE GRINCH V KOLEKCII ZNAČKY SINSAY!

V dámskej ponuke sú tepláky a mikiny, dokonca aj nočná košeľa, mäkké papuče, kefa na vlasy, kozmetická taštička a čelenka! Môžete si vytvoriť sadu skutočných vianočných šibalov a darovať ju niekomu blízkemu. 


Hľadáte zábavný vianočný outfit? Pánske tričko alebo sveter s najzelenším vianočným hrdinom je skvelá voľba! Pre elegantnejšieho otecka máme košeľu s Grinchami drobnými ako snehové vločky. A čo viac, nová kolekcia obsahuje fantastické nápady na darčeky – klobúk s brmbolcom, pyžamo, župan a ponožky s potlačou inšpirovanou filmom. 

Grincha milujú hlavne najmenší, a tak sme nemohli zabudnúť na oblečenie v menších veľkostiach: od body pre bábätká až po tričká, mikiny a tepláky pre staršie deti. Pohľad na ne pod vianočným stromčekom určite poteší všetkých. 

Zazelenať sa môže aj u vaša domácnosť! Objavte sériu dekorácií vrátane súpravy posteľnej bielizne, prikrývok, obliečok na vankúše, zápisníkov, mäkkých uterákov alebo dokonca nadýchaného kúpeľného koberčeka. Nič nevytvorí veselú atmosféru ako vianočné akcenty v každom rohu!

Hľadáte viac inšpirácie? Tieto a ďalšie vianočné nápady nájdete vo vybraných obchodoch, na stránke sinsay.com a v aplikácii.