Móda ženy

Sofistikovaná elegancia

JARNÁ KOLEKCIA MOHITO JE KVINTESENCIOU ELEGANCIE. JE IDEÁLNOU VOĽBOU PRE ŠPECIÁLNE PRÍLEŽITOSTI – OD SVADIEB AŽ PO INÉ VÝZNAMNÉ UDALOSTI SEZÓNY. BIELA A MODRÁ, AKO HLAVNÉ FARBY KOLEKCIE, ODRÁŽAJÚ SVIEŽOSŤ A ĽAHKOSŤ, PRIČOM SÚ PLNE V SÚLADE SO SÚČASNÝMI TRENDMI.

Návrhári MOHITO stavili na elegantné strihy a vzdušné látky, ktoré dokonale ladia s atmosférou významných osláv. Šaty s jemnou kvetinovou potlačou sú spojené s ľahkosťou a vzdušnosťou. Modré kreácie pôsobia mimoriadne žensky. Súpravy alebo overaly vo svetlých odtieňoch sú synonymom triedy a elegancie.

Zaujímavosťou je, že kolekcia obsahuje aj jedinečné možnosti pre nevestu – priliehavé mini šaty alebo kreácie s rozšírenou, tylovou spodnou časťou a ozdobnými korálkami. Biely oblek je ďalšou možnosťou, ktorá je nezvyčajnou, ale veľmi elegantnou alternatívou k tradičným svadobným šatám. Je to odvážna voľba pre ženy, ktoré oceňujú modernosť a jednoduchosť.

Kolekciu dopĺňajú jedinečné doplnky – kabelky s korálkami, elegantné sandále a lodičky na podpätku. S takýmito ozdobnými doplnkami získa každý vzhľad slávnostný nádych.

Kolekcia Sophisticated Elegance značky MOHITO je esenciou nadčasovej elegancie. Každý výtvor rozpráva svoj vlastný príbeh. Objavte ju a nech je každá oslava jedinečná a spomienky na ňu vám zostanú navždy!