Bývanie

Sklo a keramika v hlavnej úlohe

Značka Sinsay kontinuálne posilňuje segment výrobkov pre domácnosť. Sklenené a keramické kúsky sú stredobodom home kolekcie, ktorá je dostupná vo vybraných predajniach a online.

Značka Sinsay od roku 2019 systematicky rozširuje svoj sortiment. V ponuke nájdete aj štýlové doplnky do spálne, kúpeľne, obývacej izby a detskej izby. Novinky nechýbajú ani v sezóne jar – leto 2021. Medzi desiatkami rozmanitých kúskov upútajú pozornosť výrobky z keramiky a skla, ktoré sú navrhnuté v súlade s najnovšími interiérovými trendmi. Súčasťou kolekcie sú riady, ktoré upútajú pozornosť atraktívnymi farbami a zlatými ozdobami. K nim ladia rôzne hrnčeky s ozdobnými rúčkami, elegantné tanieriky v tvare listu a ekologické prenosné poháre v šiestich módnych pastelových odtieňoch. Medzi sklenené výrobky patria vonné sviečky, ozdobné vázy a dávkovače mydla.

Okrem skla a keramiky v ponuke nájdete nové dekoratívne vankúšov, taburetky a prehozy či obrusy. Nechýba ani posteľná bielizeň a doplnky do detskej izby, ako aj praktické kuchynské doplnky: sedací vak, doska na krájanie a nádoby na jedlo. Kolekcia je doplnená novými farbami mäkkých uterákov v rôznych veľkostiach.

Jarné novinky sú teraz k dispozícii vo vybraných obchodoch Sinsay a na www.sinsay.com.