Móda deti

Pripravte sa na prvé školské zvonenie

Čoskoro príde prvé zvonenie a vaše deti ešte nemajú kompletnú výbavičku? Žiaden problém! Vďaka novej kolekcii Sinsay rýchlo vyriešite celú sadu školských potrieb pre predškoláka a žiaka každého ročníka.

Prvý školský deň je plný emócií – uistite sa, že je vaše dieťa správne pripravené. V novej kolekcii Sinsay nájdete elegantné košele, nohavice, šaty a topánky pre deti všetkých vekových kategórií. Začiatok roka nie je všetko! Nezabudnite na oblečenie, ktoré poskytne vášmu študentovi voľnosť pohybu a dodá farbu chodbám školy: tričká, mikiny, legíny, nohavice a viacfarebné tenisky s elastickými šnúrkami. Tie sú skvelou voľbou na každý deň v týždni.

Bez správnych doplnkov sa nedajú zbierať vedomosti! Vyberte najkrajší batoh, peračník a všetko potrebné príslušenstvo: pastelky, zošity, termosky, športové tašky a oveľa viac. Nechýbajú kúsky s obľúbenými hrdinami ako Mickey Mouse, superhrdinovia Marvel alebo Harry Potter. To je dôvod na zaručený široký úsmev každé ráno.

Hoci robenie domácich úloh nie je práve najpríjemnejšie, v miestnosti vyzdobenej doplnkami Sinsay ide učenie o niečo lepšie. Pripravte svojmu dieťaťu priestor na učenie, hru a kreativitu pomocou farebných úložných boxov, dekoračných vankúšikov, tabúľ na písanie kriedou alebo dokonca LED svetiel.

Kolekcia je dostupná v predajniach Sinsay a online na Sinsay.com.