Móda ženy

Nová sezóna plná farieb, života a optimizmu

Nová jarná a letná kolekcia značky Desigual prichádza plná krásnych detailov a farieb, ktoré dopĺňajú príbehy výletov po celom svete. Táto sezóna je inšpirovaná slnečným Miami, botanickou záhradou v Los Angeles, portugalskými dlaždicami i pouličnými trhmi v Indii.

Veľký dôraz je kladený na prírodné materiály a potlače, ktoré nás prenesú hneď v úvode sezóny bližšie k letu. Pohľady budú pútať monochromatické kúsky v lesklých farbách. Pletené šaty sú triumf tejto sezóny. Navrhnuté sú pre každý typ postavy v rôznych dĺžkach – krátke, stredne dlhé i dlhé a ich charakteristickým “rukopisom” sú neočakávané potlače a detaily.

Ďalšie z trendov pre jar a leto majú inšpiráciu zo Stredomoria s nečakanou zmesou rôznych pruhov (úzke, široké, rovné, šikmé…), záplat i ďalších klasických vzorov. Jeden z trendov zachádza do hĺbky džungle, botanickej záhrady i exotických miest. Vybrané modely so sebou nesú nečakané potlače ako ananásový džús. Pre absolútnu pohodu pri nosení počas slnečných dní je základom 100% bavlna alebo ľan.

Desigual miluje kombinovanie voľnočasového i viac formálneho oblečenia. Nová sezóna je hrou takýchto kombinácií. V kolekcii zaujmú bundy vo vojenskom štýle s kimono rukávmi, denimové bundy s háčkovanými rukávmi i mikiny s asymetrickými strihmi a odvážnymi detailami.

Vytvorenie nečakáneho vzhľadu nebude nič zložité. Nová sezóna je aj o rozbití každodennej rutiny a vytvorení kombinácii, vďaka ktorým sa budete cítiť odlišne. Kolekcia jar/leto 18 je už teraz dostupná v kamenných predajniach Desigual alebo na www.dsgl.sk.