Móda ženy

Moderná elegancia

S ohľadom na blížiace sa oslavy a rodinné stretnutia Mohito prichádza s kolekciou Modern Elegance, ktorá si získa vaše srdce. Elegancia prichádza v mierne osvieženej a netradičnej podobe. Klasické strihy boli nahradené modernými, ktoré budú fantastické pri mnohých príležitostiach.

Volániky v tejto sezóne musíte mať! Nebudú chýbať ani zmyselné výstrihy, štrukturálne a tylové materiály, čipkované ozdoby a doplnky. V  Modern Elegance je zameranie na nadčasové farby, teda bielu a krémovú, ale aj rôzne odtiene modrej, ktoré sa fantasticky spájajú s atmosférou špeciálnych akcií. Vyberte si oversized modrý oblek so štýlovými nohavicami. Preferujete tmavšiu verziu modrej? Hitom budú maxi šaty s odhalenými ramenami a ozdobným výstrihom.

Elegantný overal s 3D volánmi a odhalenými ramenami bude fantastický na špeciálne príležitosti s vašimi blízkymi. Oversize bunda v kombinácii so šortkami vytvorí dokonalý outfit na oslavy. Pre nevestu sú k dispozícii tiež jedinečné možnosti – šaty s tylom alebo vypasované šaty s nariaseným spodkom. K tomu jedinečné doplnky v podobe visiacich náušníc, zdobených kabeliek a elegantných vysokých topánok dodajú vašim outfitom čaro a neuveriteľnú eleganciu.

Stavte na modernú eleganciu!