Móda muži Móda ženy

Keď je móda pre každého

RESERVED predstavuje najnovšie vydanie limitovanej kolekcie Re.Design v súlade s kľúčovými módnymi trendmi. Tentokrát namiesto dvoch samostatných kampaní pre mužov a ženy existuje iba jedna, so sloganom „Togetherness“ (Spolupatričnosť). Móda je koniec koncov pre každého.

Autorom najnovšej kampane je Bartek Wieczorek, ktorý nafotil aj niekoľko predchádzajúcich kolekcií Re.Design. Rozhodol sa ukázať silu a emócie sprevádzajúce pocit príslušnosti k skupine. Aj v kontexte módy. Spoločné skúsenosti nás duchovne obohacujú a otvárajú nám svet.

New Femininity je trend, ktorý vládne na mólach po celom svete takmer v každej zemepisnej šírke. Nájdeme ho aj v najnovšej kolekcii Re.Design pre sezónu jeseň-zima 2020/2021. Dnešná „moderná ženskosť“ je elegantná, bohatá na jednoduchý strih a výrazne nadväzujúca na slávny štýl 90. rokov, ktorý vytvorili kult super modeliek a legendárnych módnych fotografov. Súčasní dizajnéri sa stále túžia inšpirovať týmto trendom, ukazujú ho však v modernizovanej verzii. „Nadčasovosť“ je kľúčové slovo, ktoré používajú tvorcovia novej klasiky.

Preto v premiérovej kolekcii, zatiaľ najelegantnejšej edícii Re.Design, nájdete siluety s odvážne odhalenými ramenami alebo chrbtami, halter výstrihmi a zvýrazneným pásom. Počítajú sa detaily a vyjadrenie. Šikovne odkryté (alebo skôr zakryté) telo je viac pútavé ako nahota. Zmyselnosť priamo z budoáru nie sú len saténové šaty pripomínajúce spodničku, ale aj sofistikované kostýmy, saténový kabát s tenkým opaskom a crop-top kombinovaný s rovnými nohavicami s vysokým pásom. Súčasťou New Femininity je aj odvážna sada flitrových modelov, ktorú je možné ľubovoľne kombinovať s ďalšími prvkami. Celok dopĺňajú doplnky – kožené rukavice, štrasová bižutéria a vlnené šatky

Na prvý pohľad sa zdá, že farebná paleta je výrazne monochromatická. Čierna farba sa ujíma vedenia – je elegantná, zmyselná a vždy módna, bez ohľadu na sezónu alebo aktuálne trendy. Túto farbu dopĺňajú jemné odtiene telovej a výraznej modrej, ako aj klasického striebra a luxusného zlata. Dôležitá je textúra látok – drsnosť lesklých flitrov, elegantná hladkosť hodvábu a saténu, hladkosť kože alebo drsnosť vlny.

Oblečenie a doplnky RESERVED kolekcie Re.Design je dostupná online na www.reserved.com