Móda ženy

Jesenná hra s farbami

Kapsulová kolekcia Playful Geo značky Sinsay umožní úplne hladko prejsť z leta do jesene. Všetko v znamení farieb a pozitívnej nálady vyžarujúcej z oblečenia.

Začiatok jesene je o novej hre farieb, kde hlavnú úlohu majú veľké geometrické vzory, výrazné farby a grafika vo vintage štýle. Športové oblečenie inšpirovalo mestské outfity a prináša svoju pohodlnosť a praktickosť do každodenného nosenia v uliciach mesta. Je to šikovný prechod z pestrého a horúceho leta do jesene, no s prekvapivým a rozhodne nie nudným vzhľadom. 

Mikiny z tejto kapsulovej kolekcie sa vracajú do začiatkov MTV a prinášajú nápisy, ktoré v tom čase boli súčasťou pop-kultúry. Celkom príjemné retro! Kolekcia je zároveň navrhnutá tak, aby sa dala využiť na každodenné povinnosti i víkendové putovanie ulicami mesta. Multifunkčné, všestranné oblečenie, ktoré umožňuje zaujímavým spôsobom kombinovať jednotlivé vrstvy. Jesenné počasie vás neprekvapí. Hviezdami kolekcie sú hrubý, nadrozmerný šál s výraznými farebnými obdĺžnikmi alebo v uliciach svietiaca žltá a teplá bunda. 

Kapsulová kolekcia Playful Geo je už teraz dostupná v predajniach Sinsay a online na www.sin-say.com.