Móda ženy

Jeseň v meste

Niekedy zaneprázdnená a mierne oneskorená, inokedy dokonale organizovaná a pripravená dobyť svet v každom jednom okamihu. Štýlová? V každej situácii! Taký je charakter fotografií kampane ku kolekcii Reserved jeseň/zima 2024 s názvom Postcards from Copenhagen, ktorá dokonale odráža novú kolekciu.

Hlavné mesto Dánska je pozadím pre fotografie z jednoduchého dôvodu – v súčasnosti je kľúčovou destináciou pre milovníkov módy. A miestom, kde sa priamo pred vami rodia a vyvíjajú najdôležitejšie trendy.

Návrhári Reserved sa zamerali na kombináciu trendov smart casual a ladylike, čo sa prejavuje najmä v strihoch: tých, ktoré ukazujú postavu (vypasovaný vrch, pás a široký spodok), a tých, ktoré sú prevzaté priamo zo 60. rokov. Kolekcia je tiež plná klasického krajčírskeho umenia: saká a kabáty – túto sezónu nevyhnutne s kožušinou. Široké nohavice sú nevyhnutnosťou, zatiaľ čo sukne sú v rozšírených aj mini verziách. Farebná paleta dámskej kolekcie Reserved AW24 tiež odkazuje na aktuálne trendy. Zahŕňa hnedú, bordovú, olivovo zelenú, akcenty červenej a ružovej a tyrkysovú. Nemohli chýbať ani najmodernejšie vzory a detaily súčasnosti. Okrem zvieracích motívov nechýba ani káro, čipka a trojrozmerné kvety.