Móda deti Móda muži Móda ženy

Jesenné trendy pre všetkých

Jesenná kolekcia Sinsay prináša stovky modelov šiat a doplnkov. Z nich si vyberú všetci, a to bez ohľadu na pohlavie, vek a obľúbený štýl. Ako v každej sezóne, aj teraz, novinky v detskej, dámskej i pánskej kolekcii prinášajú rozmanitý dizajn v súlade s aktuálnymi trendmi pri zachovaní veľmi dostupných cien.

Odraz jesene je najlepšie vidieť na dámskej kolekcii, ktorá získala tlmené, vznešené farby. Pohľady okrem hnedých a sivobielych priťahujú aj púdrové ružové, karamelové béžové a teplé sivé farebné odtiene. Napriek tomu, že to celé inšpiruje k vytváraniu módnych, farebne zladených štylizácií, bude priestor aj na experimentovanie. Povzbudia to aj rozmanité textúry a vzory: od vzdušných maxi šiat s drobnými vzormi, cez hladké alebo pruhované pleteniny, až po minimalistické kabáty a páperové bundy. Charakteristické prvky kolekcie sa vyznačujú módnymi detailmi, akými sú riasenie, prešívanie a volániky, alebo rôzne kárované vzory.

Medzi návrhmi v pánskej kolekcii sa objavili hlavne farby zeme. Hoci klasické kabáty, parky a bundy pútajú pozornosť módnymi horčicovými, olivovými a béžovými odtieňmi, o klasickú sivú, čiernu či hnedú nie je núdza. Pozornosť si zaslúžia pletené akcenty.

Novinky z jesennej kolekcie Sinsay sú teraz k dispozícii v obchodoch značky a na www.sinsay.com.