Móda ženy

Jar ako nový začiatok. Aj v móde

Jarné obdobie je časom, keď dychtivo hľadáme motiváciu na zmenu. Prečo teda neurobiť nejaké zmeny aj v našom oblečení – nové látky, nové štýly, nové módne trendy, nová sviežosť z aktuálnych trendov. Najmä preto, že tie na jar 2024 k takýmto krokom rozhodne tlačia. V najnovšej kolekcii Reserved máte na dosah ruky nielen najhorúcejšie trendy, ale aj praktické riešenia na každý deň. 

Jemnosť, ľahkosť a voda sú hlavnými heslami, ktorými sa riadi dámska verzia jarnej kolekcie značky Reserved. Tá sa prejavuje jednak v ľahkej farebnej palete – založenej na osvieženej škále neutrálnych a svetlých tónov, vybielených pastelových farbách, ale aj vo výbere ľahkých tkanín, ktoré zabezpečujú pohodlie pri nosení a zdôrazňujú splývavosť siluety. Vodný efekt je zachytený v trblietavých a splývavých saténoch, jemných polomatných flitroch a drobných zirkónoch na siluete, zatiaľ čo svetlo, ktoré odrážajú, sa stráca v kontrastných matných, haptických textúrach svetrov, plédov, spraného denimu a kože. Rovnakú myšlienku možno dokonale vidieť na topánkach a taškách. Návrhári chceli vytvoriť siluety, ktoré by boli vhodné na denné aj večernejšie príležitosti. 

„Kolekciu sme vytvorili s ohľadom na modernú a aktívnu ženu, ktorá oceňuje nadčasovú, ležérnu eleganciu a inšpiruje sa najnovšími trendmi na jar 2024,“ povedala Karolina Czajkowska, umelecká riaditeľka Reserved Ladies. 

Modely z kolekcie jar/leto 24 sú už k dispozícii v kamenných predajniach, online a v aplikácii Reserved.