Móda ženy

Cindy Crawford je tvárou novej kampane Reserved

RESERVED predstavuje netrpezlivo očakávanú tvár kampane jar/leto 2018, legendárnu supermodelku Cindy Crawford, vychádzajúc z odkazu kampaní najslávnejších modelingových ikon.

V snovej sekvencii videa ladenej do pastelových farieb RESERVED vzdáva hold desaťročiu dekadencie – 80. rokom minulého storočia. Dokonalá ikona 80. rokov Cindy Crawford znovu navštívi čas, keď bolo všetko super veľké a úplne nové: nová móda, nová hudba a nové technológie. Kampaň nás vracia späť do zlatého obdobia veľkých kazetových prehrávačov, vlasových sprejov a obrovských mobilných telefónov. Vidíme Cindy ako tancuje na slnečnom predmestí ako vystrihnutom z obľúbených seriálov 80. rokov alebo v monster pick-upe s prekvapujúcim hosťom …Na tvorbe kampane „I LOVE CINDY“ sa podieľala hviezdna zostava účinkujúcich a tvorcov ako režisér Gordon von Steiner, Cindy Crawford, herec Dacre Montgomery zo seriálu Stranger Things, Eric Roberts a Tish Graves. Styling vytvoril Jay Massacret, vlasy Akki Shirakawa a make-up londýnsky talent Isamaya Ffrench. Vysoko štylizované kampaňové video prináša do života hravý a nepredvídateľný svet RESERVED s power-dressingom v popredí. Kampaň pre jar 2018 obsahuje fotografie a video pre webové a sociálne médiá a naplno bude odhalená 15.3.18.

Cindy Crawford sa pripojila ku ďalším veľkým menám, ktoré účinkovali v kampaniach RESERVED ako Kate Moss, Adwoa Aboah, Journdan Dunn, Jon Kortajarena a Irina Shayk.