Móda ženy

GEORGIA MAY JAGGER V KAMPANI RESERVED JESEŇ/ZIMA 14

Georgia May Jagger je dcérou legendárneho speváka Rolling StonesMicka Jaggera. Vo svete módneho biznisu ale prerazila vďaka svojmu talentu. Nebolo to pre jej známe priezvisko. Tým pravým dôvodom je šarm a krása, ktorá berie dych.

Jej meno je už vo svete dobre známe. Bola tvárou pre kampane značiek ako Rimmel, Chanel Resort, Hudson Jeans, Just Cavalli a ďalšie. Objavila sa na obálkach časopisov Vogue, Elle a Harper’s Bazaar.

V novej sezóne bude tvárou značky RESERVED. Kampaň sa fotila v Londýne. Práve toto čarovné veľkomesto je jej domovom. Moderný a multikulturálny charakter Londýna sa premietol nádherne i do samotnej atmosféry celej kampane ku kolekcii jeseň/zima 2014.

ReservedGeorgiaMayJagger1 ReservedGeorgiaMayJagger2 ReservedGeorgiaMayJagger3 ReservedGeorgiaMayJagger4 ReservedGeorgiaMayJagger5 ReservedGeorgiaMayJagger6_cmyk ReservedGeorgiaMayJagger7_cmyk ReservedGeorgiaMayJagger9_cmyk ReservedGeorgiaMayJagger12_cmyk ReservedGeorgiaMayJagger16_cmyk

Georgia May Jagger bude tiež prvou tvárou na módnej show RESERVED, a to 10. júla na Berlin Fashion Week. Zaradí sa tak k menám, ktoré tvorili tvár RESERVED v predošlých sezónach: Cara Delevingne, Frida Gustavsson, Julia Stegner a Freja Beha Erichsen.