Móda muži

5 trendov, ktoré budú kraľovať pánskemu šatníku počas jesene a zimy

Pripravte sa na novú sezónu a zoznámte s 5 štýlmi, ktoré budú počas tejto jesene a zimy kraľovať pánskemu šatníku. V súvislosti s nimi máme pre vás jedno základné pravidlo: všetko sa točí okolo jednoduchosti, kvality a detailov. Nič iné si nie je potrebné zapamätať.

WINTER TONES

Nová sezóna sa s Winter Tones zahalí do teplých tónov a klasických britských kabátov. Odtiene ako gaštanová a vínová dodajú oblečeniu hrejivý luxus i retro nádych.

marksandspencer_AW16_lookbook_menswear_WINTER TONES 2-scr

 

TEXTURE

Úplne opačný prístup, ktorý je stvorený pre vyznávačov moderného štýlu. Hlavnú úlohu tu majú objemné a prešívané bundy a vesty. Pridajte sa do hry s textúrami.

marksandspencer_AW16_lookbook_menswear_TEXTURE2-scr

 

KNITWEAR

Pleteniny nesmú v zimnej kolekcii chýbať. Skúste to tentokrát inak a skombinujte svetre so športovými teplákmi v uvoľnenom duchu. Ležérnosť a pohodlie sú kľúčové.

marksandspencer_AW16_lookbook_menswear_KNITWEAR2-scr

 

DENIM

Džínsovina nikdy nevyjde z módy, a tak ju pokojne môžete nosiť i v ďalších mesiacoch. Zabudnite však na výrazné výšivky a nápisy. Doplňte si šatník základnými kúskami v monochromatickej palete. V jednoduchosti je krása.

marksandspencer_AW16_lookbook_menswear_DENIM 2-scr

TAILORING

Nebola by to značka Marks & Spencer, keď by nepredstavila novú podobu nosenia oblekov. Tentokrát sa britským džentlmenom podľa posledných trendov stanete v oblekoch s uvoľnenou siluetou a vo vzorovaných košeliach. Výsledok je osviežujúci.

marksandspencer_AW16_lookbook_menswear_TAILORING-scr

Prvé kúsky z pánskej kolekcie Marks & Spencer pre jeseň a zimu 2016 budú v slovenských predajniach začiatkom septembra.