Móda ženy

Vieme, aké trendy sa objavia v novej dámskej kolekcii Reserved jeseň/zima 2015

Objavte najnovšie trendy, ktoré prídu počas jesene a zimy 2015. Značka Reserved svoju kolekciu rozdelila do troch trendov, ktoré sú inšpiratívne a zaujmú…. Spolu tvoria bohatú a univerzálnu voľbu pre šatník každej milovníčky módy.

1970’s Luxe

Sofistikovaná, intelektuálna, elegantná línia, ktoré je vhodná do kancelárie. Obľúbi si ju však i každá milovníčka elegancie a vysokokvalitných látok. Prináša luxusné, silne vintage a praktické kúsky. Strihy sa vrátia v čase do 70. rokov. Tlmené a neutrálne farby ožívajú, a to vďaka výraznej červenej.

Modern Utility

Zabudnite na nudu. Kreativita a hravosť dizajnérov sa tu odráža v najlepšom svetle. V tejto línii zabudnite na opätky, čipku a nepohodlné veci. Je čas sa obliecť jednoducho, pohodlne a elegantne. Skvelé veci na voľný čas s priateľmi, nákupy, do školy a všade tam, kde sa potrebujete cítiť naozaj pohodlne a príťažlivo zároveň.

Girly Street

Aj tento trend sa vracia do 70. rokov. Prináša však to najlepšie z ulíc, a preto si všimnete prvky grunge a veľa džínsoviny. Vracajú sa praktické mestské evergreeny – parka, overal a ďalšie. Skvelé pre mladé a sebavedomé dievčatá, ktoré milujú módu, kombinovanie a hrajú sa s mužskými prvkami pri vytváraní celkového look-u.

20150525Reserved_LookBook_EW117698 (Medium)

20150525Reserved_LookBook_FW_II119414_wA (Medium)

20150525Reserved_LookBook_FW_III120260 (Medium)