Bývanie Móda deti Móda muži Móda ženy

Urobte si kúzelné sviatky

Tieto sviatky budú kúzelnejšie. O atmosféru sa postará sviatočná kolekcia Sinsay, ktorá nie je len o oblečení pre dospelých a deti, ale aj o módnych, bytových doplnkoch a nápadoch na darčeky.

Univerzálne darčeky sú základným pilierom. Patria tam pyžamá, tepláky, svetre a ďalšie kúsky s vianočnými motívmi. Nechýba všetko pre vyzdobenie domácnosti a prípravu na najkrajšie sviatky v roku. K štedrovečernej večeri sú v kolekcii pripravené košele, či šaty, ktoré sú pútavé s noblesnými odtieňmi červenej, zelenej, či v klasickej čiernobielej kombinácii.

Je ťažké si predstaviť Vianoce bez doplnkov a vychytávok na túto špeciálnu príležitosť. O tie v kolekcii Sinsay nie je núdza! Pozornosť upútajú desiatky modelov ponožiek s klasickými motívmi – zdobia ich vianočné stromčeky, soby a perníčky. Ďalej tu nájdete vtipné čelenky a vlasové doplnky, kravaty s drobnými vzormi, dokonca aj rôzne verzie obalov a stojanov na telefóny. Kolekciu dopĺňa príležitostné oblečenie a dekorácie pre štvornohých miláčikov.

Veľkú časť vianočnej ponuky Sinsay tvoria predmety z kolekcie Sinsay Home. K novinkám patria nielen sviatočné deky, vankúše a posteľné súpravy, ale aj vianočné ozdoby, romantické svetielka a doplnky na pečenie. Nechýbajú príbory a doplnky na sviatočný stôl – poháre, vonné sviečky a figúrky s motívmi luskáčika, vianočného stromčeka či sobov. Všetky budú tiež skvelé ako vianočný darček!

Vianočná kolekcia je teraz dostupná v špeciálnej darčekovej zóne v predajniach Sinsay a na www.sinsay.com.