Móda muži

Svieža jarná pánska kolekcia vo farbách zeme

Reserved vstupuje do jarnej sezóny 2019 v prirodzených naturálnych zemitých farbách. Kolekcia obsahuje veľmi moderné vibrácie s retro nádychom.

V pánskej línii hrá geometria kľúčovú úlohu. Plášte majú rovný strih, ako vidieť na krémových plášťoch alebo na priehľadných pršiplášťoch s kapucňou. To isté platí aj pre oblekové nohavice so záhybmi, ktoré sú v odtieňoch kobaltovej modrej alebo trávovo zelenej. Pre vytvorenie perfektného, ale kontrastného mixu ich môžete skombinovať so vzorovaným golierom alebo svetrom s hrubším pletením. Košele sú podstatnou časťou kolekcie – svetlé biele, khaki alebo vzorované s krátkymi rukávmi. Bundy poukazujú na estetiku 90-tych rokov s jej jednoduchosťou a štýlom. Rovnako ako v prípade džínsov – v tejto sezóne s úzkymi a rovnými nohavicami, pričom pripomínajú denimovú klasiku spred dvadsiatich rokov. Novinkou sú veľké tašky s výraznou potlačou alebo farebnosťou a XXL tašky v tvare vaku. Kolekcia by nebola úplná bez najhorúcejšieho doplnku – ľadvinky v elegantnom koženom prevedení (skvelá dokonca aj do kancelárie) alebo vyrobenej z hrubého materiálu. Celkový športový charakter je doplnený teniskami s hrubou podrážkou, ktoré propagujú najväčšie módne domy na svete.

V pomalom rytmeNajsilnejšou črtou kolekcie a jej podstatou je jej univerzálnosť. Takmer všetky prvky pánskej a dámskej línie môžete nosiť nielen od 9 do 17 hodiny, ale aj neskôr. Globálnym trendom je, že casual look je možné nosiť večer a tie elegantnejšie prvky aj počas dňa. Svetová atmosféra celého štýlu kolekcie – viditeľná v jeho charaktere, farebných vzoroch a dizajnoch – má za cieľ zaviesť pohodlné a uvoľnené prvky do šatníka. www.reserved.com