Móda ženy

Svetoznáma topmodelka Adriana Lima bude tvárou značky Desigual

Jedna z najvyhľadávanejších modeliek sveta – Adriana Lima, bude tvárou značky Desigual i v nasledujúcej sezóne. 

Desigual tak poprvýkrát má vlastnú tvár stelesnenú v modelke, ktorá naplno reprezentuje jej slobodu, emócie a farby. Spolupráca začala pri predstavení kolekcie jar/leto 14 a bude pokračovať televíznou kampaňou, ktorá sa objaví od 20. apríla vo viacerých krajinách. Na Adrianu Lima sa môžu fanúšikovia tešiť i v budúcej sezóne – jeseň/zima 14.

Brazílčanka Adriana Lima a jej osobnosť je prirodzene vhodným stelesnením sloganu “La Vida es Chula”, ktorý sa nesie kolekciou. To je priam nebesky dokonalé spojenie. “Adriana je vynikajúca tvár značky, keďže dokonale predstavuje optimizmus a chuť do života, a to sú presne hodnoty našej značky,” povedal Borja Castresana, marketingový riaditeľ Desigual.

Vo veku 32 rokov je Adriana Lima módnou bohyňou. Bola tvárou najprestížnejších svetových značiek. Jej tvár sa objavila na obálkach všetkých najznámejších svetových časopisov. Je treťou  najlepšie platenou modelkou sveta.

desigual-Desigual_001-554x831 desigual-Desigual_002-554x831 desigual-Desigual_003-554x831 desigual-Desigual_006-554x831 desigual-desigual-__Desigual-12

O značke Desigual

Desigual sa vyznačuje farebnými, optimistickými a atypickými prevedeniami oblečenia. Na trhu je od roku 1984. Je to svieže, originálne a veselé oblečenie, ktoré ukazuje životný štýl, ktorý je hlboko zakorenený v DNA značky. Takto ukazuje spôsob života. Desigual aktuálne nájdete v 109 krajinách, kde má 425 predajní. V roku 2013 predala viac ako 26 miliónov kusov oblečenia cez rôzne predajné kanály. Najnovší koncept značkovej predajne nájdete i na Slovensku, a to v obchodnom centre Eurovea, kde bola otvorená nová predajňa Desigual.