Móda muži

Štýlová pánska jeseň

Pokiaľ ide o štýl, tempo ženskej kolekcie Reserved nepochybne drží aj pánska kolekcia. Strihy z kolekcie AW24, zachytené na snímkach pod heslom Jeseň v meste, sú kombináciou klasickej elegancie a mestskej funkčnosti.

Návrhársky tím Reserved sa pohráva s módnou klasikou. Elegantné sako šité na mieru sa tak dá nonšalantne nosiť s mäkkým svetrom inšpirovaným vintage, zatiaľ čo menčestrové nohavice vytvoria dokonalé duo aj s džínsovou bundou. Okrem miešania a kombinovania je v pánskej kolekcii kľúčové vrstvenie, pretože podľa návrhárov značky Reserved práve to ponúka mužom všestrannosť a prispôsobivosť stylingu rôznym situáciám.

Pokiaľ ide o materiály, okrem spomínaného menčestru a džínsoviny sa medzi pánskymi novinkami objavuje vlna a bohaté semišové textúry, ktoré dodávajú pocit pohodlia a sofistikovanosti. Farby ako tmavomodrá, sýta gaštanová a nádych fialovej vnesú do pánskeho šatníka nadčasovú eleganciu.

Kolekcia jeseň a zima 2024 – dámska a pánska už je k dispozícii v kamenných predajniach, na stránke Reserved.com a v aplikácii Reserved.