Móda ženy

Štýlová jar

Móda roku 2000 sa vracia v nadchádzajúcej sezóne. Denim total look, ľahučké šaty, krátke topy, ale aj úzke slnečné okuliare a lesklé doplnky – to sú prvky, na ktoré sa zameriame na jar a v lete 2022.

Y2K je trend, ktorý inšpiroval našich dizajnérov pri tvorbe jarnej kolekcie 2022. Ide o odvážne a veľmi ženské štylizácie v šťavnatých a výrazných farbách, ktoré sa nosili v roku 2000. Charakteristickým znakom novej kolekcie sú šaty so zaväzovaním na krku, nohavice rozšíreného strihu a krátke korzety. Doplnky sú celé vyrobené z lesklého kubického zirkónu – choker a kabelka sú prvky, ktoré dopĺňajú akúkoľvek základnú štylizáciu. Dôležitým predpokladom našej kolekcie je, že tieto odevy nie sú určené na konkrétnu príležitosť. Džínsový vzhľad alebo pohodlný komplet so širokýminohavicami môžeme nosiť bez ohľadu na ročné obdobie alebo situáciu. Snažili sme sa vytvárať štýly, ktoré oslovia ženy milujúce nielen streetwear štýl, ale aj ten extravagantný.

Nechajte sa unášať svojou fantáziou – experimentujte so štylizáciami a vytvorte jedinečné kreácie inšpirované rokom 2000. Nech Y2K trend vstúpi do vášho šatníka túto sezónu!