Móda ženy

Ste pripravení na plážovú sezónu?

Dovolenková sezóna, počas ktorej všetci nosia predovšetkým plážové oblečenie sa blíži. Reserved prináša vo svojej Beachwear kolekcii všetky dôležité modely potrebné na vytvorenie super módneho plážového vzhľadu.

Najnovšia kolekcia Reserved obsahuje množstvo plaviek v rôznych štýloch. V tejto sezóne opäť dominujú jednodielne. Avšak tentokrát vo vylepšenej verzii – sú extrémne ženské, sexy a vôbec nie nudné. Niektoré modely majú krásne odhalený chrbát, strih iných zase opticky predlžuje nohy a na niektorých potlač zameriava pozornosť na výstrih. Fanúšičky dvojdielnych plaviek – nebojte sa! Máme množstvo modelov aj pre vás. Aj tu bude z čoho vyberať. Okrem podprseniek s veľkým výstrihom, ktoré sú ideálne na opaľovanie, tu nájdete aj topy nositeľné nielen na pláž, ale aj so šortkami s vysokým pásom či plavky s bižutérnymi ozdobami. Výber spodného dielu je tiež široký – od modelov s vysokým pásom cez bikiny s volánmi až po minimalistické modely so strihmi, ktoré opticky predlžujú nohy.

Kolekcia Beachwear nie je len o plavkách. Obsahuje tiež odvážne doplnky dokonale dopĺňajúce akýkoľvek plážový štýl. V prvom rade – šľapky. Tradičné žabky ustupujú super trendovým modelom so širokým remienkom. Na výber je veľa modelov – v kolekcii nájdete šľapky z exotickej ekologickej kože a aj tie, ktoré sú zdobené (stále módnou) umelou kožušinou. V druhom rade – priestranný vak, ktorý musíte mať, keď sa chystáte na pláž. Do pozornosti sa dostávajú najmä pletené, ideálne zdobené impozantnými strapcami. Po tretie – klobúk. Čím väčší, tým modernejší! A po štvrté – plážové prehozy, šaty a ľahké pončá.

Na dovolenke bude vaše plážové oblečenie multifunkčné a veľmi módne – a okrem toho bude rovnako dobré v plážovom bare ako pri prechádzke po pláži.



Kolekcia je k dispozícii v prevádzkach Reserved a na www.reserved.com