Móda ženy

Silvestrovská kolekcia SiNSAY

Silvestrovská oslava je najväčšou párty za celý rok. Treba na nej preto zažiariť v niečom neobyčajnom.  Nová značka na našom trhu – SiNSAY pripravila špeciálnu silvestrovskú kolekciu, ktorá spája večerné šaty s viac casual vecami, športovými odkazmi, štipkou rocku a rebelstva. Zvýraznenie krásy dievčenskej postavy je prvoradé.

Z farieb je v hlavnej úlohe lesklá čierna v protiklade s bielou, púdrová ružová i tmavá modrá. Klasické malé čierne šaty, krátke sukne i priehľadné topy sa perfektne kombinujú. Odkazy na školské športové tímy majú na svedomí nohavice s výraznými číslicami. Na svoje si prídu aj milovníčky kvetinových potlači a huňatých svetrov. Silvester sa nezaobíde i bez správnych doplnkov, a preto v ponuke nájdete napríklad šperky s geometrickými vzormi a kabelky, ktoré sú obohatené o kovové prvky. Obuv tejto kolekcie je výrazná, rocková a neprehliadnuteľná.

Fotografie k tejto kolekcii vznikli v Berlíne.

SiNSAYBerlinAW14_1 SiNSAYBerlinAW14_2 SiNSAYBerlinAW14_3 SiNSAYBerlinAW14_4 SiNSAYBerlinAW14_5 SiNSAYBerlinAW14_6 SiNSAYBerlinAW14_7 SiNSAYBerlinAW14_8 SiNSAYBerlinAW14_10 SiNSAYBerlinAW14_11 SiNSAYBerlinAW14_12