Móda deti Móda ženy

Pohodlne doma: #ReservedForMum jarná kolekcia pre mamy

Tehotenstvo je špeciálne obdobie, kedy sa pohodlie počíta dvojnásobne. Zmeny na tele si vyžadujú zmeny v šatníku, to však neznamená vzdať sa módneho vzhľadu. Najnovšia kolekcia #ReservedForMum je plná radostných predzvestí prichádzajúcej jari.

Kolekcia v ľahkom, ležérnom štýle kombinuje najnovšie trendy s pohodlím, ktoré je pre budúce mamičky také dôležité. Témou je takzvaný domáci hub alebo jednoducho domáci štýl: oblečenie s jemnými odkazmi na módne trendy, ktoré nám umožňuje nielen doma relaxovať, ale aj venovať sa každodenným činnostiam. Kolekcia je inšpirovaná aj kontaktom s prírodou v domácej záhrade. Pokoj, ktorý vychádza zo spojenia s prírodou sa odráža v estetike návrhov. Preto aj kvetinové akcenty: kvetinové dekorácie, výšivky a žakáry. Paleta farieb zostáva tlmená – béžová, biela a modrá džínsovina sú doplnené odtieňmi zelenej, pistácie, lila a žltej farby. Celok drží pohromade nadčasová čierna.

Strihy boli navrhnuté tak, aby sa vyvíjali spolu so zmenami postavy. Elastický pás s vysokou líniou pásu, stiahnutie zavinovaním a nariasenie pomocou gumičiek sú prvky, vďaka ktorým sa oblečenie prispôsobí rôznym typom postavy. Pletené látky a voľnejšie strihy zaisťujú pohodlie v každom mesiaci tehotenstva a niektoré modely budú dobre fungovať aj neskôr, počas dojčenia (napr. top s odnímateľnými ramienkami alebo zavinovacie šaty). #ReservedForMum na jar obsahuje niekoľko modelov džínsov, vrátane montérok so špeciálne tvarovaným miestom pre tehotenské bruško, ako aj romantické blúzky a šaty s riasením. Súčasťou je aj vrchné oblečenie: funkčné, príjemné na dotyk v lila farbe s prešívanou zelenou podšívkou. Súčasťou kolekcie sú aj cvičebné súpravy – tepláky, krátky top a legíny s vysokým pásom.

K tomu ešte základné kúsky – tričká a chino nohavice, ktoré budú zaradené aj do bežnej ponuky. To vám umožní vrátiť sa k svojim obľúbeným modelom a odporučiť ich bez obáv z toho, že prestanú byť vyrábané. Počas tohto špeciálneho obdobia je obzvlášť dôležité siahnuť po osvedčených výrobkoch, ktoré môžete odporučiť iným ženám.

Suroviny použité v #ReservedForMum odkazujú na prírodu. Kolekcia bola väčšinou ušitá z #EcoAware materiálov: organická bavlna, LENZING TM ECOVERO TM , recyklovaná vlna a polyester. Toto je ďalší krok značky k udržateľnej móde. V minulom roku bol už každý tretí kus v kolekcii Reserved jeseň / zima označený štítkom #EcoAware, čo znamená, že bol ušitý z ekologickejších materiálov alebo vyrobený udržateľným spôsobom s menšou spotrebou vody a energie.

Šťastné mamičky, pre ktoré je dôležitá móda priateľská k planéte, môžu ťažiť aj z rozsiahlej ponuky #EcoAware venovanej deťom. Kolekcie Reserved Kids pre túto sezónu obsahujú zaujímavé návrhy topov, body, kombinéz a overalov na spanie, ktoré sú takmer všetky vyrobené z ekologických materiálov.

Kolekcia #ReservedForMum je dostupná online na www.reserved.com od 23.02.2021.