Móda ženy

PAVLÍNA NĚMCOVÁ PRINÁŠA INŠPIRÁCIU NA JESENNÉ OUTFITY

Nadčasový, ľahko nositeľný, stále hravý a šik. Taký je štýl topmodelky Pavlíny Němcovej. Práve preto sa s ňou značka Marks & Spencer rozhodla opäť spolupracovať, a to v rámci jesennej kampane. Cieľom je inšpirovať ženy, ktoré majú nabitý denný program a chcú vyzerať výborne od rána do večera. Výsledkom sú outfity, v ktorých sa dá ísť do práce a z nej rovno na prechádzku a vernisáž.

marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit1-scr

Inšpirujte sa a nahliadnite do novej jesennej kolekcie Marks & Spencer, ktorá je v štýle Pavlíny Němcovej:

HRA S OBLEKOM

Dámsky oblek môže byť viac zvodný, než si myslíte. Siahnite po priliehavých nohaviciach, ktoré končia nad kotníkmi, zaujímavom saku a ženskej blúzke z jemnej látky. Originálne topánky na podpätku dodajú vášmu modelu iskru a vyjadria vašu osobnosť.

marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit1_sako-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit1_bluza-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit1_kalhoty-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit1_boty_1099Kc-scr

PARÍŽSKY CHIC

Francúzske dámy sú známe svojou nonšalantnou eleganciou a láskou k čiernej farbe. Skúste to v ich štýle: úzke nohavice a jednoduchý rolák vám vyčarujú skvelú postavu. Pléd vo farbe spadnutého lístia dodá outfitu na hrejivosti – na pohľad i pocitovo.

marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit2-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit2_pled-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit2_rolak-scr marksandspencer_AW16_Pavlina_outfit2_kalhoty-scr

“Pri výbere oblečenia hľadám kvalitu i módny vzhľad, a preto mi Marks & Spencer tak vyhovuje. Mojim osobným favoritom z M&S sú kabáty. Majú klasické strihy, britský nádych, perfektne sedia a sú výborne ušité. Mám radosť, že ma spoločnosť opäť oslovila a už druhýkrát môžem byť hviezdou ich jesennej kampane a inšpirovať aj slovenské ženy,” prezradila modelka pri fotení kampane.

TOHTOROČNÁ KAMPAŇ S PAVLÍNOU NĚMCOVOU BUDE VIDITEĽNÁ V PREDAJNIACH NA SLOVENSKU OD SEPTEMBRA 2016.