Móda ženy

Oblečená prakticky a štýlovo nielen na jogu

Najnovšia kolekcia Gym Hard, ktorú prináša značka Sinsay, bola vytvorená pre milovníčky jogy a strečingu. Športové oblečenie má jednoduchý dizajn a sadne každej postave.

Kolekcia Sinsay – Gym Hard je odpoveďou na potreby aktívnych dievčat, ktoré hľadajú športové oblečenie a doplnky za atraktívne ceny. Dá sa využiť nielen na jogu a strečing. Tieto kúsky nájdu veľmi široké uplatnenie. 

Základ tvoria legíny s vysokým pásom, voľné mikiny a topy, ktoré sú k dispozícii v rôznych strihoch. Celá kolekcia sa nesie v starostlivo vybraných odtieňoch púdrovej ružovej, modrej a čiernej, ktoré vám uľahčia zostavenie vysnívaného setu. Oblečenie je vyrobené z pružných materiálov šetrných k pokožke, ktoré zaistí pohodlie pri cvičení. Napriek jednoduchému dizajnu nechýbajú ani ozdobné akcenty, ako napríklad výrezy na chrbte.

Kolekciu oblečenia pod hlavičkou Gym Hard dopĺňa ponuka praktických športových doplnkov. Medzi novinky patria fľaše s vodou i podložky na cvičenie. Doplnky boli navrhnuté tak, aby ladili s estetikou a farbami kolekcie.

Gym Hard oblečenie a doplnky sú teraz dostupné vo vybraných predajniach Sinsay a na www.sinsay.com