Móda muži Móda ženy

Na špeciálne príležitosti

Leto je obdobím osláv. Od rôznych obradov a podujatí až po elegantné záhradné párty. Každá z týchto a mnohých ďalších špeciálnych príležitostí potrebuje vhodné oblečenie. Touto myšlienkou sa riadili dizajnéri Reserved z Varšavy pri tvorbe špeciálnej kolekcie STUDIO.

V kolekcii zohrali kľúčovú úlohu najkvalitnejšie materiály, ako vlna, cady viskóza a prírodný satén. Kolekcia bola vytvorená s veľkou starostlivosťou, aby bola zabezpečená najvyššia kvalita šitia. Navrhnuté bolo aj špeciálne logo STUDIO, ktoré sa objavuje na látkových a papierových visačkách.

Dámska kolekcia Reserved STUDIO pozostáva predovšetkým zo šiat, vrátane viacerých modelov ideálnych na svadobnú hostinu, pričom jedny z nich – krémové šaty s padavým asymetrickým výstrihom sa hodia aj na civilnú svadbu. Rovnaký štýl, no v bledoružovej farbe, je zase perfektnou voľbou pre družičku či svadobných hostí. Mnohým družičkám (a iným) sa môže páčiť model v rovnakom odtieni – s nariaseným výstrihom a mašľami na chrbte alebo malinová varianta s viazaním okolo krku.

Viaceré dizajny z dámskej verzie kolekcie STUDIO využívajú motív mašličky. Vyskytuje sa v rôznych veľkostiach a formách, napr. na prednej časti výstrihu, čím spestríme čierne midi, na chrbte červených šiat s výstrihom a na tope, ktorý má peplum.

Ako sa na kolekciu na veľké príležitosti patrí, návrhy s označením STUDIO sa lesknú. Aj materiály sa mierne lesknú, ale najvyšší lesk majú flitre. Sú nimi obšité dvoje šaty – červené a krémové. Čierne zdobia dokonca vyšívané vzory. Flitre vidno aj na krémovom body a čiernom tope s hlbokým výstrihom. Tieto dva prvky kolekcie sú perfektne kombinované s čiernymi palazzo nohavicami alebo s kostýmom s nohavicami s vysokým pásom a zúženými nohavicami.

Dámske prvky dopĺňajú doplnky. Ide predovšetkým o topánky na vysokom opätku vo viacerých farbách. Oba modely majú už spomínanú mašľu. Tento prvok púta pozornosť aj na koženej kabelke. Doplnky dopĺňajú šperky so zirkónmi – náušnice a náhrdelník.

Reserved STUDIO ponúka aj pánske oblečenie. Kolekcia obsahuje klasické košele – hladké a žakárové, ale aj oblek v niekoľkých verziách. Každý z nich je vyrobený z látky s vysokým percentom vlny.

Detaily v pánskych modeloch zahŕňajú: prešívanie a lemovanie a na veste – gombíky potiahnuté látkou. Medzi doplnky patria elegantné manžetové gombíky, hodvábna štvorcová vreckovka, motýlik a kravata, ale aj kožené mokasíny.

Kolekcia STUDIO he dostupná vo vybraných predajniach, online na www.reserved.com a v aplikácii Reserved.