Móda ženy

Mohito prichádza s kolekciou Lasting Moments

Neexistuje žiadne iné ročné obdobie, ktoré by mohlo byť romantickejšie, ako keď je príroda v plnom kvete a živých farbách. Niet divu, že práve na jar sa mladé páry rozhodnú zložiť sľub vernosti v prítomnosti rodiny a priateľov. MOHITO si uvedomuje, že svadba môže byť rovnako dôležitá pre nevestu, jej matku a sestru. Z tohto dôvodu sú najnovšie kolekcie Lasting Moments radom štýlov, ktoré sú ideálne pre každú ženu, ktorá chce počas rodinných osláv vyzerať pozoruhodne.

Jednoduché, no úchvatné siluety, vzdušné látky a kvetinové potlače v pastelových odtieňoch – to sú kľúčové prvky kolekcie Lasting Moments. Okrem takých kúskov, akými sú dlhé kvetinové šaty, tylové sukne, výrazné a elegantné kostýmy, je tu aj niečo špeciálne na rozlúčku so slobodou – tričká Team Bride Bride To Be.

Dôležitým prvkom kolekcie sú svadobné šaty v čisto bielej farbe – plisované dlhé šaty, ako aj dvojdielna súprava: dlhá sukňa s čipkovaným crop topom. Tie sú oslnivé v celej svojej jednoduchosti, ďaleko od okázalosti. Spolu s precízne vybranými doplnkami tvoria rafinované outfity vhodné na danú príležitosť.

Zamilujte sa do kolekcie Lasting Moments! Postarajte sa, aby sa na dôležité životné udalosti spomínalo ako na tie najkrajšie!