Móda ženy

Mohito nás v kampani pre novú sezónu berie na Bali

Mohito nás v kampani pre jar a leto 2019 odvezie na ďaleký ostrov Bali, ktorý doslova láka k úniku z každodenného stereotypu. Sezóne kraľujú šaty s ľahkou textúrou, geometrické vzory, vyšívané a háčkované prvky i výrazné farby. Bali je ideálnym prostredím pre kampaň, kde móda perfektne kontrastuje s charakteristickými prvkami tropického pralesa, ryžovými poliami i plážami.

Dizajnéri značky Mohito sa postarali, že leto bude plné módnych hitov a netradičných riešení. Nechýbajú šaty, ktoré sú charakteristické pre značku – zmyselné a asymetrické, ktoré sú dlhé, ženské a s hlbokým výstrihom v tvare V. Nielen na dovolenku sú stvorené vzdušné biele šaty s dlhými rukávmi, ktoré sú zdobené výšivkou. Pre tie odvážnejšie Mohito prináša dlhé šifónové šaty vo výraznom odtieni pomaranča, ktoré sú skvelé pre letný večer na pláži. Milovníčky trochu romantického vzhľadu si obľúbia háčkované šaty vo výrazných zemitých tónoch. 

Letná paleta farieb kolekcie značky Mohito je kombináciou prírodných zemitých farieb so silnými akcentmi oranžovej alebo fialovej. Oblečenie dopĺňajú veľké geometrické šperky, kaskádové náhrdelníky s motívmi mincí a škrupín, prútené kabelky i maxi klobúky.