Móda ženy

Mohito inšpiruje kampaňou zo slnečnej Kalifornie

Ďalšia kampaň značky Mohito sa vracia do slnečnej Kalifornie. Prostredie, klíma a celková atmosféra ideálne dopĺňa casual a glamour styling. Zmyselné šaty, topy odhaľujúce ramená, priehľadné materiály a jemná paleta farieb tvoria základ. Dizajnéri značky Mohito vychádzajú z princípu, že každá žena sa môže cítiť ako filmová hviezda z Hollywoodu a elegancia sa dá dosiahnuť bez námahy.

Všetky kusy kolekcie sú navrhnuté tak, že kombinovanie je hračka farby i strihy k sebe dokonale pasujú. Okrem pútavých dámskych šiat za pozornosť stoja saká v žiarivej bielej farbe so zlatými gombíkmi, biele nohavice, sukne i topy, ktoré prinášajú závan modernosti do klasického štýlu. V Sezóne síce dominuje jednofarebnosť, no návrhári Mohito nezabudli na obľúbené kvetinové potlače. Romantické košele, letné šaty zdobené maľovanými ružami a ďalšie kúsky sú skvelým spôsobom ako oživiť letný šatník.

 

Doplnky už tradične podčiarkujú atmosféru sezóny. Hitom sú semišové sandále v malinovej farbe. Kolekcie už teraz dostupná v predajniach Mohito a na www.mohito.com.