Móda ženy

Módna výzbroj nielen na vianočné večierky

Módne šialenstvo čaká hneď za rohom. Večierkový život, ktorý sa s končiacim rokom stupňuje, má svoje vlastné pravidlá a neplatia tu žiadne obmedzenia. Trblietavé záblesky, eklektické kombinácie a zmyselné strihy tu majú svoje miesto. Špeciálnu kolekciu Mohito – Glamorous Nights nájdete v predajniach Mohito v druhej polovici novembra. Táto kolekcia pomôže štýlovo preplávať nejedným večierkom.

Strieborná, čierna, ružová a mix rôznych farieb nájdete na flitroch, ktoré zdobia oblečenie určené pre večierkový život. Objavíte ich všade – na šatách, topoch bez ramienok i overaloch s veľkým výstrihom na chrbáte. Končiaci rok prináša so sebou večierky plné zábavy, a preto treba popustiť uzdu fantázie v šatníku i na tanečnom parkete.

Klasickú eleganciu zastupujú napríklad ceruzkové šaty, ktoré výborne doplní kožušinová pelerína. Vďaka tejto kombinácii vám bude príjemne i pod holým silvestrovským nebom.

Celú kolekciu Mohito perfektne dopĺňajú topánky, kabelky a bohato zdobené náhrdelníky. Tie tvoria s touto kolekciou perfektné kombinácie.

MohitoGlamourousNights_1

MohitoGlamourousNights_2

MohitoGlamourousNights_3

MohitoGlamourousNights_4

MohitoGlamourousNights_5

MohitoGlamourousNights_6

MohitoGlamourousNights_7

MohitoGlamourousNights_8

MohitoGlamourousNights_9

MohitoGlamourousNights_10

MohitoGlamourousNights_11

MohitoGlamourousNights_12

MohitoGlamourousNights_13

MohitoGlamourousNights_14

MohitoGlamourousNights_15