Móda ženy

Móda v duchu tropického leta

V MOHITO je blížiace sa leto tropickou cestou do srdca ženskosti. V kolekcii Tropical Summer nájdeme inšpiráciu v podobe divokej africkej prírody a subtropickej flóry, s ohľadom na zachovanie ženských foriem. Leto 2020 je v MOHITO zobrazením vzťahu prírody ženskosti.  


Africké a tropické motívy sú hlavnými akcentmi kolekcie Tropical Summer. Medzi návrhmi značky nájdeme výrazné vzory ako sú motívy zebry, lístia alebo farebné motívy džungle. Sú to základné prvky, ktoré dodajú letným štylizáciám charakter. Na druhej strane, v kolekcii nechýbajú ani béžové farby kombinované s výraznou fuchsiovou a samozrejme aj tyrkysová farba, ktorá patrí medzi najdôležitejšie v nadchádzajúcej sezóne. Štylizácie s týmito farbami sú klasickejšie, ale nechýba im temperament. 

Tropical Summer predstavuje ženskú formu dlhých, éterických šiat, midi sukní, ľahkých topov, jemných overalov a elegantných kostýmov. Za zmienku stojí najmä overal v pieskovej farbe s dvomi náprsnými vreckami a opaskom, dlhé šaty zdobené motívmi listov a kratšie šaty s farebnejšími tropickými motívmi, ktoré nájdeme aj na košeli.

V kolekcii nájdeme aj nádherné doplnky. Biela košíková kabelka, letné sandále, pohodlné flip-flopy a minimalistické doplnky sú must-have tejto letnej sezóny.