Móda ženy

Luxusné oblečenie, obuv a doplnky nájdete v hoteli Carlton

Luxus, jedinečnosť a perfektný servis sú konečne v Bratislave. V novom butiku Alfredo Villalba  (hotel Carlton) nájdete to, čo ste doposiaľ hľadali len v zahraničí… Niekoľko značiek, ktoré vás vytiahnu z davu.

3

Alfredo Villalba

Značku Alfredo Villalba s obľubou si ich obliekajú Paris Hilton i Eva Mendes. Modely sa pravidelne objavujú na obálkach časopisov ako Vogue, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan a ďalších. Vďaka neopakovateľným návrhom z luxusných materiálov, decentným výšivkám,  aplikáciám z kovu i kryštálu, sa často objavujú aj na červenom koberci. Nečudo, veď za vybranými modelmi šiat je až 200 hodín ručnej práce. Oblečte si originál. Značku momentálne kúpite len v dvoch butikoch v Španielsku, a teraz i u nás, v Bratislave.

IMG_8810

IMG_8826

IMG_8827

IMG_8858

Malone Souliers

Luxus patrí aj na nohy. Topánky, ktoré si zamilujete na prvý pohľad. Britskú značku Malone Souliers milujú aj celebrity. Lodičky, ktoré nosí Cameron Diaz, môžete mať i vy…

IMG_8794

IMG_8796

IMG_8801

IMG_8808

Lusha

Lusha sa dá kúpiť len v Prahe a Bratislave. Je to rodinná firma, ktorá vyrába skutočné luxusné kabelky z krokodílej kože, pytóna a ďalších skvelých materiálov. Každý model je vyrobený ručne a maximálne v 4 kusoch.

IMG_8823 IMG_8825