Móda ženy

Keď divoká príroda inšpiruje

Oblečenie z novej kolekcie Sinsay sa vyznačuje pohodlím, ktoré je kombinované s najnovšími trendmi a ženskou jemnosťou. Kolekcia Wild Nature prináša éterické šaty, ktoré zvýrazňujú postavu, džínsové šortky a ďalšie kúsky, kde je na prvom mieste jednoduchosť kombinovania. 

Malé kvietky zdobia šaty a minisukne ktoré k jari a letu neodmysliteľne patria. Voľný a vzdušný strih bol kombinovaný s tlmenými farbami. Svetloružové bundy a pastelové svetre za rozumnú cenu idú ruka v ruke súčasným trendom. Na druhej strane džínsovina vládne v dámskych šortkách, ktoré sú obľúbené pre pohodlie, ktoré poskytujú. Nová kolekcia Sinsay sa zameriava na kombináciu trendov a pohodlie, a to aj vďaka praktickej športovej obuvi a doplnkom. Tenisky v kombinácii so svetlými šatami alebo šortkami vytvárajú mimoriadne módny, ale zároveň aj pohodlný styling pre jar a leto 2020. 

Kolekcia Wild Nature sa vyznačuje jemnými pastelovými kvetmi, kvetinovými potlačami a éterickými strihmi. Oblečenie kúpite online na: https://www.sinsay.com.