Móda ženy

Jarný nádych sviežosti

Kapské mesto je doslova malebnou metropolou. Práve v meste, ktoré je obklopené majestátnymi horami, plážami a zaliate slnkom sa rozhodla značka Sinsay nafotiť svoju kampaň pre kolekciu jar-leto 2020. V hlavnej úlohe sú palmy, pláž, farebné mesto a eklektický styling s akcentom na ženskosť a streetwear.

Jarná kolekcia bola vytvorená pre milovníčky módy, ktoré si cenia ležérnosť a pohodlie za rozumnú cenu. To všetko navyše pri dodržaní svetových módnych trendov. Maximalistický ženský charakter dodávajú strihy, ktoré zvýrazňujú pás, vzdušné látky a v ponuke nechýba veľký výber sukní, ktoré sú pre slnečné dni ako stvorené.

Sinsay reaguje na hity z módnych mól v Paríži či Miláne a prináša kombinácie denimu a potlače. Z doplnkov nechýbajú opasky s veľkými jantárovými prackami alebo romantické tkané kabelky. K dispozícii je tiež moderná farebná paleta s neutrálnymi béžovými a bielymi, ako aj odtieňmi mäty a horčice, ktoré do štýlu vnesú kontrastný prvok.

Okrem reagovania na ženské trendy obsahuje jarná kolekcia Sinsay aj odvážne návrhy v mestskom alebo festivalovom štýle. Tieto upútajú pozornosť fanúšikov streetwear, pretože odkazujú na ďalší kľúčový trend jari – neónové odtiene. Tie prídu na celom oblečení i v náznakoch.