Móda ženy

Jarná energia

Najnovšia kampaň značky Sinsay je skvelým krokom do sveta jarných trendov. Modely pre ženy, mužov, teenagerov a deti sú plné šťavnatých farieb, energických potlačí a v atraktívnych cenách. 

Túto sezónu je kampaň Sinsay plná energie! To všetko vďaka jarným motívom a sviežim farbám, a to v súlade s najnovšími módnymi trendmi. Spomedzi noviniek sú najmarkantnejšie ženské kúsky. Oku lahodia svieže odtiene: malinová ružová, mätovo-zelená, pastelová žltá a odtieň very peri, čo je farba roka Pantone 2022. Táto originálna paleta zdobí nielen kabáty a saká, ale aj pletené šaty a tielka, čo poskytuje obrovský priestor pre farebné experimenty. Priaznivci tlmenejších riešení zasa ocenia druhý popredný trend, zameraný na jemné béžové a broskyňové pastely. Jemnosť farieb ide ruka v ruke s klasickými strihmi.

Medzi pánske jarné novinky patria kúsky v mestskom štýle. Tu sa dostáva do popredia u mužov populárna farebná paleta, ktorej dominuje olivovo zelená, teplá béžová, svetlošedá a odtiene khaki. Kolekcia sa vyznačuje modernými funkčnými strihmi a je navrhnutá tak, aby umožňovala bezproblémové vytváranie vrstvených štylizácií na rôzne príležitosti.

Návrhy pre teenagerov sú cestou späť do 90. rokov. Detské kolekcie obsahujú stovky modelov navrhnutých s ohľadom na rôzny vkus. 

Súlad s trendmi je vidieť aj na jarných dizajnoch v kolekcii pre domácnosť. K novinkám patria štýlové kúpeľňové doplnky, ako sú dávkovače mydla a uteráky v trendových odtieňoch sivej a ružovej. V ponuke sú aj keramické misky, taniere a hrnčeky, ako aj výrobky z farebného skla s efektným, geometrickým razením. Pozornosti by nemali ujsť štýlové obliečky na vankúše a posteľnú bielizeň. Dobrú atmosféru u vás doma pomôžu zabezpečiť vonné sviečky.

Jarné kolekcie Sinsay SS22 sú teraz dostupné v predajniach Sinsay a na www.sinsay.com.