Móda ženy

Do kancelárie štýlovo

Vraciate sa do práce a napriek tomu stále spomínate na chvíle na pláži? Uistite sa, že budúci pondelok v kancelárii bude pre Vás čistým potešením – vyberte si odvážne a silné MOHITO štýly, aby ste vyzerali profesionálne ale nie nudne!

Kolekcia Edge of Elegance je módnym prevedením klasického kancelárskeho oblečenia – toto oblečenie a doplnky sú niečo! Pepito vzor, pruhy alebo káro tvoria pútavé módne akcenty. Energické farby ako červená a kobaltová, dokonale dopĺňajú bielu, čiernu a sivú, ktoré sa zvyčajne spájajú s oblečením do práce.

Klasické outfity do práce nikdy nevyjdú z módy! Biela košeľa a ceruzková sukňa – tento set je vždy štýlový a veľmi ženský. Košeľové šaty sú také pohodlné – okoreňte ich žiarivou farbou! Aj sivý oversized oblek môže byť sexi! Najmä ak ho skombinujete so správnymi doplnkami: čižmami na vysokom opätku, mini kabelkou alebo zlatými šperkami.

Presvedčte sa sami, že profesionálny vzhľad môže byť ženský a moderný. Vyhnite sa klišé stylingu a odštartujte týždeň nabitý dobrou energiou!