Móda ženy

Designed by Monsieur Christian Lacroix

V tejto sezóne spolupráca medzi Christianom Lacroixom a značkou Desigual opäť priniesla pulzujúcu kolekciu, ktorá ukazuje majstrovstvo francúzskeho dizajnéra spolu s DNA španielskej značky. Kapsulová kolekcia pre sezónu jar-leto 2022 je inšpirovaná opakujúcim sa, no predsa nekonečne podmanivým motívom: kvetmi. Christian Lacroix prešiel svojou fantáziou priestorom a časom pri hľadaní inšpirácie a preniesol ju do týchto jedinečných kúskov oblečenia i doplnkov.

Zo súčasného Paríža sa vrátil do Provensálska 18. storočia a čerpal inšpiráciu z látok typických pre robotnícku triedu v mestách ako Arles, kde sa narodil, aby vytvoril očarujúcu potlač, ktorú doplnil sviežimi farbami – fuchsiovou, zelenou a oranžovou. Výsledkom je kolekcia plná optimizmu. Jej zvyšok obsahuje nádherné kaleidoskopické potlače inšpirované orchideami i pokojnejšie, dvojfarebné botanické motívy.

Skrátka, vďaka Christianovi Lacroixovi táto fascinujúca kolekcia značky Desigual dosahuje nemožné: opäť nás nadchne kvetinovými potlačami.

Kolekciu kúpite na www.dsgl.sk.